Frakt och leverans

Vi fraktar enbart inom Sverige i dagsläget från vårt lager i Västerås.

Frakt inom Sverige med DHL:
1-2 arbetsdagar, 69 kr

Orderstatus:
Så snart din beställning lämnar vårt lager får du en bekräftelse via e-post eller sms med ditt spårningsnummer och en länk för att spåra din beställning.

Byten:
Om du vill byta en vara, vänligen returnera den inom 14 dagar och lägg en ny beställning. Om du vill returnera en vara, gör det i samma skick som produkten skickades till dig.

Returer:
Placera den oanvända produkten med etikett i dess förpackning och använd sedan lådan som du fick din beställning i.
Fyll i returformuläret som du fick med i din beställning. Klistra på den medföljande retursedeln över det gamla klistermärket med leveransinformationen på kartongen. Lämna paketet på ditt lokala DHL-kontor.

Returpolicy:
Alla produkter som du returnerar måste returneras inom 14 dagar efter leveransen. Alla produkter måste returneras i ursprungligt skick och i originalförpackningen med etiketter. Se till att paketet är väl förseglade för att undvika skador under leverans. Vi återbetalar din retur inom 14 dagar efter att vi mottagit den. Återbetalning sker till samma konto som du använde när du betalade.

SB Sportfiske finns på Hallsta Gårdsgata 12 i Västerås.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer här.